Stora parkeringen snart klar

Idag har alla direkt berörda fått information i brevlådan angående parkeringen. Den blir klar under fredagen den 12/7, men färgen till rutorna måste torka och från och med morgonen på lördagen kan ni som har P-platser på ytan återta er plats. OBS att vissa av er fått nya platser/nummer så titta noga på kartan som medföljde informationen i brevlådan. 

Ni med garageplatser på ytan kan börja nyttja dessa redan idag då entreprenören nu har spärrat av de ytor som man inte vill ha trafik på. 

Ovan innebär att från och med söndag så ska det inte längre finnas bilar kvar på området då all dispens kring parkering på gräsmattor etc. försvinner, P-tjänst Väst är informerade om att återuppta arbetet med att kontrollera så att bilar parkeras korrekt från och med samma dag. Detta gäller hela Brf Furumossen.

Trapporna vid parkeringen är inte klara och dessa kommer att vara avstängda under semestern, vänligen respektera detta då skador annars kan uppstå.

Ordningen är således snart återställd. Tack för visat tålamod och att det blir till belåtenhet. Har ni frågor, hör gärna av er till styrelsen.