Erbjudande hemlarm Securitas

 

Securitas erbjuder möjligheten att skaffa hemlarm. Med kampanjkoden 40659 så kostar det 77 kr i anslutningsavgift. Man äger sedan larmet från första dagen. Bindningstiden är 24 månader, men då kan man flytta det med sig om man flyttar. Månadskostnaden blir 259 kr. De priserna kan man hålla då man själv har att skruva upp grejerna, installationen är enkel – det räcker fint att vara en liten gnutta händig.

 

Materialgaranti så länge man är kvar som kund hos Securitas. Kameradetektor som gör att operatören kan bedöma vad som utlöser larmet och kan sätta in rätt insatser. Vill man komplettera grundpaketet så är det förmånliga priser även på det man vill komplettera med, såsom extra rörelsedetektorer, magnetkontakter, rökvarnare etc.

 

Fria utryckningar om man bor inom 50 km från närmaste Securitas-kontor (det gör vi, det är ca 1,4 mil dit). Larmet går att manövrera med Smartphone (iPhone och Android i nuläget). Larmet presenteras i två varianter, som lägenhetslarm och villalarm, för vår del handlar det om det senare då vi generellt har mer än en ytterdörr. Ett alternativ att fundera på om man vill ha larm. Kolla gärna in nedan PDF, med länkar om du vill veta mer. Har du frågor kan du få hjälp med dessa här.

 

securitas_hemlarm_77kr_1509_aktiv